Expro


"Látványos dekoráció pillanatok alatt"

A hatékony kereskedelmi bemutatók korszerű eszköze, amely az Expolinc termékcsalád minden előnyös tulajdonságát magában hordozza. A Roll Up minden elvárást kielégítő, elegáns, kitűnő minőségű marketing segédeszköz. Használható üzletekben, kiállítási termekben, galériákban kampányeszközként vagy termékbemutató háttérként.
 


Könnyű és elegáns
 

Kisméretű tartószerkezetből egyszerűen kihúzható egy 85/100/115 cm x 215 cm méretű dekorációs panel, amely többféle anyagból - fotó, textil, stb. - készíthető. A tartószerkezet ezüst és fekete, a spotlámpák a szerkezettel harmonizáló, szürke és fekete színekben kaphatók.

A panel könnyedén cserélhető, ez lehetővé teszi változatos reklámkampányok tervezését. A tartószerkezetben a dekoráció szállítás közben védetten, felcsévélve helyezkedik el. A Roll Up szerkezetből több darabot is egymás mellé helyezhet, így kis helyigényű és másodpercek alatt felállítható rendszerünkkel, spotlámpákkal megvilágítva, látványos bemutatót állíthat össze.
 
Védőtáska

A fotó és a tároló állványhoz egy elegáns, méretre készített, könnyen hordozható, vállpántos műanyag védőtáska tartozik.
 

A Roll Up állványból több darabot is egymás mellé helyezhet. Spotlámpákkal megvilágítva látványos bemutatót állíthat össze kis helyigényű és gyorsan felállítható rendszerünkből.


Az Expolinc termékekhez életre szóló garancia jár. A magas színvonalú termékeinkhez járó garancia megvédi Önt az elõállítási hibák folytán megjelenõ rendellenességektõl. Ez a garancia érvényes mindaddig, amíg az installáció az Ön birtokát képezi.
Üzeneteit jelenítse meg bizalommal, a többit hagyja az Expolinc rendszerre.