Híreinket olvassa el facebook oldalunkon.2017

Januári hírek - Vízilabda kicsit másképp / Iroda eltérő gondolatokkal / Nagyobb méretű kivitelezések


Vízilabda kicsit másképpAz E.ON cég szervezésében került sor az Egy Csepp Hazai Pálya roadshow-ra tavaly.

A rendezvényről az index.hu tudósítása itt olvasható: http://index.hu/info/2016/07/12/egy_csepp_hazai_palya/

A roadshow során használt dekorációk közül a nagyméretű vízilabda makettet cégünk (Effekt Marketing Kft) készítette. A kivitelezésnél polisztirol alapanyagból lett kialakítva a szerkezet, ebbe került egy fém fogadó persely, amivel a teherautó tetején lévő fogadó tartószerkezetre lehetett rögzíteni a gömböt. A felület glettelt és festett, még a vízilabda mintázata is bele lett mélyítve. A teljes súlya a végleges makettnek 45 kg volt, így medencében fárasztóbb meccseket eredményezne, dekorációnak viszont megfelelt, ellenállt az időjárás viszontagságainak.

A labda dekoráció ötletét és terveit az Adamsky Budapest dolgozta ki.


Iroda eltérő gondolatokkalA kiállítások és rendezvények mellet az irodák belső dekorációjára is érdemes figyelmet fordítani. A kollégák mellet az irodákban megforduló partnerek, beszállítók is pozitív képet alkotnak a cégről egy megfelelően elhelyezett és esztétikus dekoráció látványa után.

A kiválasztott megoldás cégenként eltérő szokott lenni. Négy kivitelezést mutatok be.

1. Utalás a tevékenységreA fenti képeken szereplő cég állati takarmányokkal foglalkozik. Az iroda folyosóin lévő sima fehér felületekre fólia kivágással és 3D plasztikus elemekkel elkészített grafikák kerültek állatos motívumokkal.

2. Tevékenységhez nem kapcsolható dekorációA fenti, számítástechnikával foglalkozó cég irodájának falaira absztrakt képek kerültek, plexire nyomtatott 4C grafikai kivitelezéssel.
A fehér felületeket a formák és színek váltakozása töri meg.

3. Burkolt utalás a tevékenységre
A veszélyes hulladékokkal foglalkozó cég irodáját természeti - környezeti képek díszítik. A pluszban elhelyezett felületek mellett a rendelkezésre álló üvegajtót és átvilágított vitrineket is dekorációval láttuk el.

4. Direkt image megjelenítés


Ennél a megoldásnál a liftből kilépve az ügyfeleket a cég logoja fogadja a teljes falfelületen. A kivitelezéshez festett plasztikus elemeket és 4C nyomtatott, formára vágott elemet használtunk.

A képeken szereplő megoldások tervezését az alábbi ügynökségek végezték: Jacsomedia, Krixkrax, AdBoom.

Nagyobb méretű kivitelezések és eszközökA beltéri kisebb dekorációk és stand kivitelezések mellett nagyobb méretű kültéri elemeket és egyedi installációkat is szívesen készítünk partnereinknek.

1. Mahart ablakok, Nemzetközi hajóállomás


A forgalmas út mellett álló épület ablakai és falai remek helyet biztosítanak a cég szolgáltatásainak és akcióinak megjelenítésére. Az irodai és várótér ablak felületeket one way fóliával fedtük, így bentről ki lehet látni, a napfényt is beengedi.

2. Épületháló telepítéssel

Az épület homlokzatához rögzített felirat 30 m2 felületű.

3. Ablak matricázás magasban

A felső grafika ragasztását állványról oldottuk meg, a telepítés 2-3 óra alatt elkészült, így nem zavarta a kereskedőház bejárati forgalmát.

4. Világító tábla külföldre7 m hosszú világító tábla RGB programozható ledekkel. Asztalon még szerelés közben, illetve kihelyezés után egy londoni bevásárlóközpontban.

Kivitelezés: Effekt Marketing Kft

2016

Mahart rajzpályázat - Effekt Marketing szponzoráció


Az Effekt Marketing Kft is szponzorálta a Mahart Passnave által rendezett és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által is támogatott gyermekrajz pályázatot.

A díjátadón négy kategóriában hirdettek eredményt: Egyéni és csoportos kategória, illetve különdíjasok.
Külön kategóriát kapott a legtöbb szavazatot gyűjtő két rajz, ahol az első 1363 szavazatot tudott gyűjteni.

A nyertesek rajzait a Nemzetközi Hajóállomás fogadó terében még meg lehet tekinteni.

További információk és érdekességek Facebook oldalunkon: www.facebook.com/effektmarketing
2015

Szentlőrinci Gazdanapok 2015 - stand díj


A Gazdanapokon megrendezett versenyen az általunk épített Pioneer stand elnyerte a kreatív megjelenés díját.
A standot harmadik éve használja a megrendelőnk, a megfelelő tervezésnek és gondos tárolásnak köszönhetően az idei évben is minőségromlás nélkül tudtuk felállítani.Néhány kép a standról:

     
Egy Angliai stand építés krónikája

Londoni stand építés - kivitelező és ügyfél szemmel

Idén januárban Londonban jártunk. Egy magyar informatikával foglalkozó cég standját építettük a Bett Show elnevezésű kiállításon.
A tervezés és kivitelezés mind stand építői, mind pedig ügyfél szemmel nézve érdekes volt.

A standot mindenképp itthonról volt érdemes megoldani - az angliai árakat még a szállítási plusz költséggel együtt sem tudtuk megközelíteni.
Az építés előtt itthon felállítottuk a teljes standot, így az ügyfél is tudott még módosítani néhány részleten, ezek nem kinnt derültek ki.
Mint minden építés esetén, pár technikai megoldást is módosítani kellet, amit így itthon megoldottunk.
Bár Londonban is van OBI (kollégáim standard szlogenje a felmerülő problémák megoldásának), azért így egyszerűbb volt mindent a műhelyünkben kialakítani véglegesen.

A kinti papírmunka, engedélyek, elektromos szerelési tervek elkészítése sok idő, a szabályok sokkal szigorúbbak a magyaroknál.
A tényleges építésnél viszont a lazaság hasonló az itthon tapasztalthoz.

Ügyfél szemmel nézve a méretek mások, a kiállítók száma és a rendezvény látogatottsága nagyságrendekkel nagyobb egy budapesti kiállítással összehasonlítva.
Ha van lehetőség, érdemes külföldön kiállítani.
A bontás után még volt lehetőségünk egy kis városnézésre is.
Új teherautó érkezett cégünkhözAz MNB által meghirdetett NHP2 keretében új teherautó beszerzése mellett döntöttünk.
Hosszas mérlegelés után egy Peugeot Boxer típusra esett a választás hosszított kivitelben.
A 13 m3-as raktér lehetővé teszi, hogy nagyobb méretű stand elemeinket is kényelmesebben szállíthassuk, így csökken az elemek sérülésének veszélye. A 4 m-es pakolható hossz ideális minden általánosan használt elemünkhöz, a 4 m-es szőnyeg tekercsektől a 3.8 m-es tartó oszlopainkig.


2014

Karácsonyi támogatásunk Tarnabodi gyermekeknek

Az idei évben a karácsonyi adományunkat a Tarnabodi modell programnak utaltuk, amely az összetartó, lakhatási gondokkal küszködő családok számára valós lehetőséget teremt a hajléktalan létből történő kilépésre, az önálló otthon, az önálló életvitel, önálló egzisztencia megteremtésére. A programról itt található információ: http://www.maltai.hu/?action=program&programid=9

A tarnabodi gyermekek és családok nagyon örültek a sok ruhának, ajándéknak. A szegény sorsban élő családok nehezen tudják megvenni gyermekeik számára a játékot, édességet. December 19-én délelőtt 10-órakor a gyerekház, óvoda, iskola gyermekei és a falu közössége közösen ünnepelték az Iskola udvarán a karácsonyt. Táncoltak, énekeltek és az óvodások előadták Betlehemi műsorukat. Az ünneplés után osztották ki az ajándékokat. Az összegyűjtött ruhák és játékok mellett adományozott összegből fejlesztő játékokat, társasjátékokat, labdákat szeretne vásárolni a fenntartó, a gyerekház, óvoda és iskola gyermekei részére. Játékaik folyamatosan kopnak, használódnak, ezért nagyon jól jött az adomány, hogy játékkészletüket felújítsák.Új beruházásunk - NHP keretében

A Növekedési Hitelprogram keretében új installációkat vásároltunk, mellyel a meglévő kapacitásunkat tudtuk bővíteni, illetve elhasznált elemeinket cserélni. Így mostantól egy időben akár 3-4 stand építése is megoldható szerkezeteinkkel.


2013

Foto - Mesekönyveket adott ki cégünk

Két év fejlesztés után végre elkészült négy részből álló foto mesekönyv sorozatunk.

Ez egy nagyon különleges könyv sorozat.
A mesék és az illusztrációk kifejezetten a Picur Fotó díszleteihez készültek. Az illusztrációk, és a mese szövege kifejezetten a könyvekhez lett tervezve és megírva.

További információkért kattints a képekre:

       


Fenntarthatósági Nap standunk kapta a közönségdíjat.

Az idei Fenntarthatósági Nap rendezvényre készítettünk standot a Magyarországi Crohn-Colitises Betegek Egyesülete részére.

A koncepció szerint egy labirintust alakítottunk ki, amely bemutatta, hogy milyen nehéz helyzetben vannak a betegek a mai nyilvános illemhelyek nem megfelelő száma és állapota miatt. A látogatók a labirintust végigjárva szembesültek az illemhelyek nem megfelelő állapotával.

A koncepció és megvalósítás jól sikerült, a látogatók a szervezők által meghirdetett versenyben a standot első díjjal jutalmazták.     

2012

Új szállítódoboz pop up és roll up rendszerekhez

Hirlevel Case


2011

Elektrotechnikai múzeum kiállításán szerepeltek mobil kiállítási rendszereink.

Hirlevel Case


2010

Ismeretlen pop up fajokat fedeztek fel! Újdonságok a mágneses hátfalak világából.

Hihetelen pop up


2009

Új fotóműterem

A standok, rendezvények kiegészítéseként fotóműteremmel is bővítjük szolgáltatásainkat.
Így a helyszíni, kitelepüléses fotózás mellett műtermi tárgyfotókat, profilképeket is tudunk készíteni a céges prospektusokhoz és szóróanyagokhoz.
A meglévő Canon géppark mellé érkezett egy nagyfelbontású Mamiya is, melynek 22 megapixelével akár 6-8 méteres hátfalakra is tűéles, fél méterről is hibátlannak látszó képek készíthetők.

Műterem Műterem Műterem

2008

Íme egy cikk, amely  a  The line című - a piacon lévő mai marketingkommunikációs szaklapok küzül a legnívósabb - hasábjain jelent meg a barlangi és búvár hobbimról.
Az újság elérhetősége: www.theline.hu, mindenkinek ajánlom.


Néhány kép az általunk is támogatott Mikulás Rally versenyről

01.jpg 01.jpg 01.jpg 01.jpg

2007

Weboldalunk struktúrája megújult. A könyebb kereshetőség érdekében a fő szolgáltatásainkat, referenciáinkat csoportosítottuk.
A letöltések pontot is érdemes átnézni, mert a legújabb magyar nyelvű katalógusok mellett mobil rendszereinkről összeállítási videók is felkerültek, ezek az állványokat használó kollégáknak nyújthatnak segítséget.


Nagy sikerrel zárult a múlt heti Promotion kiállítás. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani minden kedves látogatónknak, akik megjelenésükkel megtiszteltek bennünket.

01.jpg 02.jpg 03.jpg
04.jpg 05.jpg  

2006Szeretettel várunk minden kedves érdeklõdõt és partnereinket a Signexpo kiállításon, ahol az új City Mobile termékcsaládunkat mutatjuk be.
További információk a kiállításról: www.signexpo.hu  címen találhatók.
Véget ért az elsõ Búvár Expo kiállítás. A Progressive Marketing által szervezett expon 18 kiállító mutatta be felszereléseit és szolgáltatásait.
A látogatók elõadásokat és filmvetítéseket is láthattak a különbözõ témakörökben. A látogatók száma ezer körül alakult.
A kiállítói listát itt találják

060401 021.jpg 060402 010.jpg 060402 022.jpg
060402 040.jpg

Képek a
Kiállításról

060402 056.jpg

A Búvárexpo 2007 kiállításra elõjelentkezések és információkérés miatt kérem keresse a 06209-389-211 számon, illetve a buvarexpo@promarketing.hu mail címen Seidl Róbertet.


2005

Néhány emlékeztetõ kép a Promotion 2005 kiállításról:

promotion1.jpg promotion2.jpg promotion3.jpg

PM karácsonyi parti:
Az idei év végét japános hangulatban ünnepeltük. A helyszín mindenkinek tetszett, az ételen már megoszlottak a vélemények.

 

20060222/karacsony1.jpg 20060222/karacsony2.jpg 20060222/karacsony3.jpg


 

 

 

 

 

 


Progressive weboldal frissítés:

Néhány új információval gazdagodott honlapunk. A mobil kiállítási rendszerek választéka három új termékcsaláddal bõvült. A Duo pult, Duo shop és a Brochure stand prospektustartó állvány az eddig megszokott minõséggel és kiváló variálhatósággal rendelkeznek. A termékek a bemutatóteremben megtekinthetõk.

A mobil rendszerek technikai információi is bõvültek, az oldalakon letölthetõ pdf file-ok mutatják a különbözõ termékcsaládok kiegészítõ elemeit, összeszerelési leírását.


Tisztelt Hölgyem/Uram,

Ismerkedjen meg két új termékcsaládunkkal.
A Duo Shop állvány  és pult komplett és egyedi megoldások lehetõségét hordozza.

Az új termékcsaládaink mellett a már jól ismert rendszereinkkel is szívesen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Grafikai panel nyomtatási akciónk keretében szeptember 30-ig  a nyomtatás árainkból 10% kedvezményt biztosítunk.

Például:

Pop up grafika, 5 paneles:  180 750 Ft+áfa -10%
Roll up grafika, 1 m széles: 34 800  Ft+áfa -10%

Kibõvült gépparkunk segítségével akár 1-2 napos határidõvel is vállalunk nyomtatásokat.

Új megrendelõink, akik most cserélik le mobil rendszereiket az általunk forgalmazott termékekre, az elsõ grafika nyomtatását 50% engedménnyel rendelhetik meg.

Szeretettel várjuk jelentkezését.

Tisztelettel,
Seidl Róbert


2004


Svéd Nap Debrecenben


Véget ért a 2004-es év elsõ Svéd Napja. A rendezvényen már 15 cég termékeivel és szolgáltatásaival ismerkedhettek meg az érdeklõdõk. Ezek:  ATLAS COPCO KOMPRESSZOR KFT., ELECTROLUX LEHEL KFT., ELANDERS HUNGARY KFT., EXIR HUNGARY KFT., IFS HUNGARY KFT., INTRUM JUSTITIA KFT., KINNARPS HUNGARY KFT., MTG-METRO GRATIS KFT., PELOTE HUNGARY KFT., POLAR MOBIL KFT. - SAAB VEZÉRKÉPVISELET, PROGRESSIVE MARKETING, SAAB-GRIPEN HUNGARY KFT., SWECO AB További információk a www.sveduletes.se oldalon találhatókInteraktív marketing

Ebben az évben a Progressive Marketing tevékenységében nagy hangsúlyt kapnak az interaktív megoldások. A mai gyorsan változó világban nehéz üzleti sikert elérni, ha nem használjuk ki a fejlett tecnika, az internet nyújtotta lehetõségeket.

Legutóbb a Magyar Turizmus Rt számára készítettünk multimédia kiadványt DVD-n és VHS-en.

MTRT DVD


 

2003

 

Promotion 2003

Kinagyításhoz kattintson ide!  Kinagyításhoz kattintson ide!  Kinagyításhoz kattintson ide!

 

Moszkvai Jégszínház csillagai Budapesten


Az újonnan átadott Astra Zeneca jégcsarnokban vendégszerepelt a Moszkvai Jégszínház. Az európai igényeket is kielégítõ létesítmény mostantól rangos kultúrális és sporteseményeknek ad helyet. A csarnokban használt molinókat a Progressive Marketing szállította.

 


 


Hõlégballonnal Magyarország felett


A hírlevélben bemutatottak szerint új lehetõségünk a hõlégballonos repültetés. A reklámfelületeken kívül remek szórakozási és csapatépítõ lehetõségeket kínál.
Íme néhány kép a PM csapat elsõ útjáról és kicsit kalandosra sikerült földetérésérõl.

     


 


Svéd Nap Szolnokon


Véget ért a második Svéd Nap is. A pécsi rendezvényhez hasonlóan nagy érdeklõdés kísérte a termékbemutatókat és elõadásokat. A  szintén itt megrendezésre került Svéd Filmnapok elõadásait is sokan látogatták.

A rendezvény kiállítói a következõ cégek voltak: ELECTROLUX LEHEL KFT., SAAB-GRIPEN HUNGARY KFT., IFS HUNGARY KFT., ITT FLYGT KFT., KINNARPS HUNGARY KFT., MTG METRO GRATIS KFT., PAPYRUS HUNGÁRIA RT., PROGRESSIVE MARKETING, POLAR MOBIL KFT.-SAAB CE BUSINESS CENTER, SIR KONFEKCIÓIPARI KFT.


A követség által támogatott elõadássorozat õsszel folytatódik.


 

2002

Swedish Leadership Conference and Football Match Event

A magyarországi Svéd Nagykövetség és a Svéd Kereskedelmi Kamara szervezésében egy üzleti konferenciával egybekötött esti futball meccs látogatás zajlott
stadion.jpg (13468 bytes)

A rendezvényen a nagykövet Staffan Carlsson és a kamarai tag cégek által meghívott vendégek vettek részt. A konferencia eloadói között köszönthettük Bertil Torekull újságírót, Ulf Henricsson dandártábornokot és Bengt Johansson-t, aki a svéd kézilabda válogatott edzoje.

kovetseg.jpg (13249 bytes)
Progressive Marketing és vendégei a nagykövet társaságában
(Buda Dénes, Mol Rt – Mátyus Melinda - Buda Dávid, Staffan Carlsson, magyarországi Svéd Nagykövet – Seidl Róbert, Progressive Marketing – Dr Varga József , Honvédelmi Minisztérium – László Balázs, Progressive Marketing)

A rendezvényrol további információt a kamara honlapján találnak: http://www.swedishchamber.hu/events/?newswf2_id=67&newswf2_action=

 


 

PM Freediving Club Millstadt-ban.

buvar1.jpg (24503 bytes) buvar2.jpg (18821 bytes)

A Progressive Marketing nevéhez huen nagy hangsúlyt fektet a sport támogatására, illetve dolgozói egészségének megorzésére. Ennek jegyében a PM szabadtüdos búvár csapata márciusban részt vett az Ausztriában megrendezésre került 1st Carinthian Night elnevezésu nemzetközi versenyen. Az itt elért eredményekrol, illetve a versenyrol a következo helyen olvashatnak: http://www.extrem.hu/cikk/extrem.hu/521&cim=Uszodai%20verseny,%20m%E1sk%E9ppen

buvar3.jpg (24211 bytes)

 

További információ a sportággal kapcsolatban a Lazító pontban található.

 


2001

svednap1.gif (2767 bytes) sved2.gif (5408 bytes)

A Svéd Nagykövetség, valamint a Magyarországi Svéd Kereskedelmi Kamara (SCCH) Szervezésében 2003. január 24 Pécsett került megrendezésre az elso “Svéd Nap" címu rendezvény.

A “Svéd Nap" rendezvénysorozat célja, hogy közelebb hozza a jellegzetes svéd mentalitást és kultúrát a magyar gondlkodásmódhoz. Ezt a Pécsi Galériában bemutatásra kerülo Svéd Építészeti kiállítással és a rendezvény üzleti részével (termékbemutatók, eloadások) szeretnénk elérni. Mindez lehetoséget teremt arra. hogy a Magyarországon muködo svéd vállalatok az adott térséggel megismertessék a skandináv üzleti kultúrát.

Az elso svéd nap résztvevoi a következo cégek voltak:

logo2.jpg (6443 bytes)
s1.gif (1907 bytes) s6.gif (4312 bytes) s5.gif (5143 bytes)
s10.gif (3948 bytes)
s9.gif (2472 bytes) s7.gif (3044 bytes) s2.gif (1878 bytes)
s4.gif (2006 bytes)
s3.gif (2203 bytes) s8.gif (2202 bytes)